You'll get invited to our Meetups as soon as they're scheduled!
The Copenhagen Polish Meetup Group Message Board › Polish Meetup Group
| Karolina | |
|
|
Drodzy Polonusi,
Pewnie zauwazyliscie, ze podczas ostatnich kilku miesiecy niezbyt wiele dzieje sie na polskim "meetupie". Nie jest to spowodowane brakiem entuzjazmu z mojej strony, lecz zwyklym brakiem czasu. Fakt, ze od wielu miesiecy nie mam pomocy "asystentow" do organizacji naszych spotkan tez przyczynil sie do marazmu. Z tego tez wzgledu musze zrezygnowac z roli organizatorki polskich meetupow, lecz sadze, ze szkoda byloby zaprzepascic dwa lata istnienia naszej strony. Dzieki naszym spotkaniom nawiazalismy wiele kontaktow, przyjazni i sadze, ze warto byloby to kontynuowac. Mam nadzieje, ze znajda sie chetni rodacy do kontynuacji organizowania naszych spotkan. Chetna lub chetnego przeszkole w prowadzeniu strony „spotkaniowej”. Czekam na propozycje i serdecznie wszystkich pozdrawiam! Karolina |
| Grzegorz | |
|
|
Hej
Widze ze zainteresowanie marne. Sam bym sie moze zglosil, ale najlepiej by bylo, żeby to nie był ktoś nowy i by pochodzil z grupy czestych bywalcow na meetupach i ktos kogo ludzie znaja... Szkoda byloby stracic miejsce zrzeszajace wielu Polaków :-( Grzegorz |
| Aleksander | |
|
|
Czesc Grzegorz,
Nie przejmuj sie, ze jestes nowy, tutaj prawie wszyscy sa nowi! Ja niestety nie moge sie podjac tej roli, ze wzgledu na brak czasu, ale jesli masz chwilke to smialo! Bedzie wszystkim milo! :) Pozdrowienia |